Affiliate program

AFFILIATE PROGRAM FOR EVERGREEN DENTAL

Ta en titt på vårt affiliateprogram: Er du fornøyd med tannhelsepersonell jobbet hos Evergreen Dental? Vil du at folkene som er viktige for deg, også skal ha nytte av våre tjenester? Anbefal oss og få din bonus fra vårt tilknyttede program.

For hver anbefalt pasient belønner vi deg med en bonus på 1000 kr som kan brukes på alle typer tannbehandling eller når du bestiller vår konsultasjonspakke. Etter hver fem pasienter du leder til oss belønner vi deg ytterligere med et annet års garanti * på tannbehandling. Hjelp andre til å finne den perfekte løsningen for deres tannlege problemer og sikre ditt langsiktige smil!

* Den vanlige garantipolitikken er gyldig som du kan se her.

VÆRE EVERGREEN DENTAL HAPPY PATIENT

Del din erfaring med andre fra Storbritannia eller Irland for å hjelpe dem med å overvinne sin skepsis. Hvis du var fornøyd med din tannreise hos Evergreen Dental, registrer deg for vårt Evergreen-lykkelige pasientprogram og dra nytte av mange flere fordeler.

Som medlem av vårt tilknyttede program kan du få ekstra års garanti på hver behandling som gjøres av Evergreen Dental. Hjelp andre å finne veien til tannklinikken med den beste servicen i Budapest ved å fortelle dem om din erfaring og sikre smilet ditt i lang tid.

Hva må jeg gjøre for det?

Som en Evergreen Happy Patient vil du bli publisert som sådan på vår hjemmeside. Du er tilgjengelig på en tidligere avtalt tid for interesserte pasienter for en telefonsamtale. Men vær ikke redd for å måtte ringe hele tiden fordi du kan bestemme når og hvor ofte du er tilgjengelig for telefonsamtaler. For å være en del av Happy Patients programmet må du være tilgjengelig for minst 5 samtaler per år.

* Den vanlige garantipolitikken er gyldig som du kan se her.

Ring oss eller skriv til oss!

Kundestøtte: Attila Molnár

+47 407 566 11 • [email protected]

Kontakt meg!