Betalingsmuligheter

Vi tilbyr et variert antall betalingsmuligheter. Hos Evergreen Dental trenger du ikke å foreta noen forhåndsbetaling, og du betaler bare det du får under ditt faktiske besøk. Ved behandling påbegynnes 50% ved starten og de resterende 50% ved slutten av behandlingen.

Du kan velge mellom følgende betalingsmuligheter:

Betaling i kontanter

Du kan betale i Great British Pound, i euro eller i ungarske forint. Hvis du gjør en kontant betaling, kan vi gi deg en diskus.

 Schweizer Franken

Schweizer Franken

Betaling med debet eller kredittkort

Vi aksepterer alle vanlige debet- og kredittkort (Visa, MasterCard). For å holde bankkostnadene lave, samarbeider vi med en spesialleverandør for våre terminalbetalinger som gir oss en regnskap i ungarsk forint på den daglige valutakursen. På denne måten kan du spare opptil 70 kroner på din hjemlige bank.

Visa
Mastercard

Betaling via bankoverføring

SEPA Europeiske overføringer ved hjelp av IBAN og Swift-Code tillater en bankoverføring uten ekstra kostnader enn gebyrene til din lokale bank. Dette er en av de mest poplar betalingsmulighetene, da ingen kontanter må bære rundt, og også kortbegrensninger hindrer betalingen.

Betaling i rater eller gjennom innkjøp

Vi tilbyr muligheten til å betale tannpleie delvis i rentefrie månedlige avdrag på en 3-6 måneders periode. Snakk med oss ​​om det, og vi kan lage en individuell ordning. Hvis du trenger en lengre betalingsperiode, anbefaler vi sourcing som en mulighet for å få behandlingen gjort umiddelbart, men betalt på lang sikt. Vi kan koble deg til våre samarbeidende kredittinstitutter som gjerne sjekker denne muligheten og tar opp rettferdige renter.

Ring oss eller skriv til oss!

Kundestøtte: Attila Molnár

+47 407 566 11 • [email protected]

Kontakt meg!