Bone graft, sinus heis

Bone graft, sinus heis

Knochenersatzmaterial BioOss

Bone graft er en kirurgisk tilnærming i tannbehandling som tillater implantatplassering selv om Pasienten har i utgangspunktet ikke nok ben (i kvantitet og kvalitet) for å få en fast protese. Bone graft er alltid laget når implantater er ønsket. Grunnen til at a Beingraft blir nødvendig er vanligvis bentap. Bontap forekommer vanligvis når en eller flere tapt tenner blir ikke erstattet i lengre tid, beinet mister sin funksjon, siden ingen tyggekraft blir produsert og denne beinavsnitt blir overflødig og beinet regres derfor. Osteoporose kan også føre til bein tap. Implantasjon kan bare gjøres i et bein som har tilstrekkelig kvalitet og kvantitet, Hvis det ikke er gitt, må benet byttes ut. Benet kan erstattes med midler av benstatning (BioOss), pasientens eget ben eller ved kombinasjonen av begge, men disse kan bare brukes hvis blodtilførselen til benet er bra. Hvis dette ikke er tilfelle gitt, er en bentransplantasjon den eneste pålitelige løsningen.

Det manglende stoffet er bygd opp i underkjeven, såkalt sinushøyde eller sinus Løft er nødvendig i bakre øvre kjeve, noe som betyr at høyden på maksillæren er høyere sinus eller høyden av kjevehulrommet. Denne behandlingen er alltid planlagt veldig grundig, for hvilken en tredimensjonal CT-skanning er nødvendig. Avhengig av omfanget av benetapet, det er to forskjellige teknikker: vi jobber med en såkalt lukket teknikk for mindre bein tap, løfter vi den nedre veggen av maxillary sinus bruk et spesielt instrument og fyll det resulterende gapet med benutskifting materiale. I tilfelle større bein tap, vi bildet et lite vindu på siden av den maksillære sinus og skille slimhinnen fra beinet, og også sett inn benutbytter mellom begge deler. Antibiotika må da tas. Etter nødvendig helbredende tid på ca seks måneder, implantater kan plasseres trygt.

Hvis benetapet er så alvorlig, eller hvis blodtilførselen til beinet er så dårlig at metodene nevnt ovenfor virker ikke, det er nødvendig å transplantere eget ben til nødvendig område. Dette kan enten hentes fra ens egen kjeven, eller hvis dette ikke er det tilstrekkelig, da blir det hentet fra hofteområdet. Beintransplantasjonen er gjort i sykehuset generelt anestesi og lokal anestesi. Etter behandlingen antibiotika må tas, men regenerering utføres ofte i raskere grad i 4-5 måneder, hvorpå implantater allerede kan plasseres, hvoretter etter en ekstra periode med helbredelse med en gjennomsnittlig lengde på tre måneder Tannarbeid kan utarbeides.

Benoppbygging eller benutskiftning er en klar og stabil løsning for å bli fikset proteser slik at et komplett liv kan nytes.

Vår klinikk har den nødvendige bakgrunnen, vi utfører all poliklinisk bein erstatningsbehandlinger, selv i generell anestesi, hos Evergreen Dental. Vi gjør Beintransplantasjonsbehandlinger i samarbeid med universitetsklinikken i Szeged og senior sjef, professor dr. piffkó, som også underviser ved universitetet i Münster. Dermed kan vi hjelpe alle pasienter med bein tap, i internasjonal sammenligning på gunstige forhold med de mest moderne midler og utført av fremragende eksperter.

Kontakt oss hvis du har problemer med bein tap, det er en løsning for alt!

Ring oss eller skriv til oss!

Kundestøtte: Attila Molnár

+47 407 566 11 • [email protected]

Kontakt meg!