Dental laboratorium

CAD/CAM.

For mange pasienter er det ikke åpenbart at et utmerket tannarbeid bare er mulig å bli opprettet dersom tannleger og tannlaboratoriene samarbeider i perfekt harmoni. Foruten kvaliteten på materialene som brukes, bestemmer bærekraftigheten. For å sikre best mulig kvalitet gjør vi prober i hver fase av etableringen av et tannlegearbeid, og på denne måten involverer pasientene som har muligheten til å teste utviklings nye tenner for bite og funksjonalitet, komfort og fargevalg. Etter hvert forsøk har vi sjansen til å gjøre justeringer basert på oppfatningen før vi sender arbeidet tilbake til neste teknologiske utviklingsfase til tannlaboratoriet.

Etter lov skal tannleger og tannklinikker gi to års garanti på faste løsninger. Som vi føler oss trygg på kvaliteten vi tilbyr, tilbyr vi 5-7 år på disse løsningene og til og med en livstidsgaranti på implantatene vi bruker. Etter behandlingen vil du motta et implantatkort og / eller et sertifikat som angir arbeidet du har mottatt med alle materialene som er brukt. Et perfekt utført tannarbeid bør vare i 20 år og mer hvis pasienten følger de hygieniske retningslinjene til tannlegen. Vi viser deg hvordan du kan gjøre mest for å opprettholde de nye tennene i svært lang tid.

Zirkonzahnherstellung
Zahntechniker bei der Arbeit

Evergreen Dental jobber bare med noen av de beste tannteknikere i Budapest, laboratoriehode og de fleste medarbeidere har en mastergrad i proteser, keramisk foring, metallbehandling eller digital CAD / CAM planlegging og utførelse. Tannlegen i morgen er digital. Evergreen Dental tilbyr allerede disse moderne, digitalt planlagte løsninger som digital statusopptak, datamaskinstøttet produksjon og 3D-utskrift. En stor fordel med disse løsningene er muligheten til å lagre individuelle planer på databærer, slik at sistnevnte gjenopprettes ved å trykke på en knapp i tilfelle en reparasjon eller utskifting er nødvendig på et tidspunkt, og sparer mye arbeid og tid.

Våre standard garantitider:

  • 1 år på fyllinger
  • 2 år på flyttbare løsninger
  • 3 år på keramiske finér
  • 5 år på fast løsning
  • levetid på implantater

Du kan lese om ekstra garanti muligheter her.

Du finner en utvinning av dental laboratoriematerialer som brukes og noen sertifikater her:

  • VITA – for keramiske deksler til metall-keramiske kroner
  • CAD / CAM Zircon (datamaskinstøttet planlegging og produksjon) – for Zircon-krone, broer og inlegg
  • e.max HT (High Translucency) – fra krone, finér og innlegg

Leder av laboratoriet

Lab ansatte

Sertificater

Ring oss eller skriv til oss!

Kundestøtte: Attila Molnár

+47 407 566 11 • [email protected]

Kontakt meg!