Mer enn tannlegen

St. Stephan Basilika

Dental reise – Mer enn tannlegen

Mer enn tannlegen er det vi er som tannreise er alltid mer enn bare tannlegen. Det er ganske komplisert, hvor tannbehandling tar nøkkelen, men ikke den eneste rollen. Evergreen Dental har som mål å også danne alt annet perfekt, så ofte de små finhetene og oppmerksomhetene gjør forskjellen og bidrar sterkt til den samlede vurderingen av tannreisen.

FULL Service

For oss står det grunnen til at vi tar vare på alle forhold knyttet til tannbehandling, slik at du kan fritt fokusere på de viktigste. Dette starter allerede så tidlig som forberedelsesfasen, og inkluderer arrangementer med helsepersonell, organisering av turen her, optimal oppfølging og vår omfattende støtte knyttet til oppfølgingsbehandling. Og hvis du har spesielle ønsker før, under eller etter behandling, vil vi prøve å møte dem så mye som mulig.

Das Wartezimmer von Evergreen Dental

Du blir aldri forlatt alene

Et fremmed land og et fremmed språk, spesielt utenfor det tidligere jerngardinet, vekker naturlig mistenksomhet. Hva om jeg kommer til flyplassen, og ingen er der for å plukke meg opp? Hva om hotellreservasjonen ikke hadde blitt gjort? Hva om jeg går seg vill på vei til klinikken? En tannreise reiser alltid mange spørsmål som man kommer inn i det ukjente. Vi vet nøyaktig om bekymringene og hindringer som må overvinnes og motet det tar å reise utenlands for en tannbehandling, er hele vår organisasjon derfor fast bestemt på å ta vare på deg og ikke forlate deg når som helst, med mindre du vil ha det. Vår resepsjonist venter på deg på flyplassen med et stort navneskilt som viser vår logo, ditt lands flagg og navnet ditt selvfølgelig. Du blir deretter ledsaget til Evergreen-driveren som enkelt kan identifiseres med Evergreen ID og Evergreen-logoer på bilen. Resepsjonisten på hotellet vil ønske deg velkommen ved ankomst, hun vil allerede bli informert om deg og ting som er viktig for deg og vil sørge for at du har en hyggelig ankomst der. Det er da du vil bli kjent med avtalen din på klinikken senest. For det kommer også vår sjåfør til å hente deg på hotellet og vil lede deg helt til klinikkinngangen. Skulle du noen gang oppleve problemer eller være i behov av informasjon under oppholdet, kan du ringe vår 24/7 support hotline +442038075152.

 

 

Terminal am Budapester Flughafen

Ferie med nye tenner

Ungarn ble et svært populært reisemål i de siste årene, turismen vokste med mer enn 10 prosent per år de siste tre påfølgende årene. Mange har oppdaget Budapest med sine fascinerende bygninger, de termiske badene og kultur-, underholdnings- og gastronomiske tilbudene. Sett ferieeffekten i forgrunnen og la oss ta vare på tennene dine forresten, som i gjennomsnitt bruker en pasient kun 5 timer i gjennomsnitt i tannestolen, den gjenværende tiden er ferie. Gi oss beskjed om dine prioriteringer når du går på ferie, og vi hjelper deg med arrangementene, enten ved å organisere, ved å gi anbefalinger og til og med ved å tilby spesielle priser for noen av turistattraksjonene. Mer enn tannlegen betyr også turisme til oss.

Evergreen Partner – Mer enn tannlegen

For å sikre et perfekt opphold, har du mulighet til å bruke noen sidetjenester med rabatt som Evergreen Dental pasient, kanskje du ønsker å få en ny frisyre eller sminke, du vil slappe av i et av de termiske badene eller få en spesiell behandling i noen av Budapests beste kafeer eller restauranter.

Du finner en utvinning med et lite Evergreen bykart her.

Mye mer er mulig vennligst snakk med oss ​​om dine ønsker, og vi vil prøve å få dem til å skje fordi vi er mer enn tannlegen!

Das Fotostudio von Evergreen Dental
Luxusappartement

Forsiktig hotellvalg

Ved valg av partnerhoteller har vi nøye lagt merke til at i tillegg til det høye utstyrs- og servicenivået, vurderes også pasientens spesielle behov. Alle våre partnerhoteller tilbyr følgende tjenester til våre pasienter:

  • Rett plass til den perfekte hvile
  • Restaurant som tilbyr spesialmeny for tannleger
  • Engelsktalende personale for enkel kommunikasjon
  • Uvanlig pris-verdi forhold
  • Velvære og avslappende område

Du finner listen over våre partnerhoteller her.

Forsiktig utvalg av drivere

Alle våre sjåfører er veldig empatiske, vennlige og kommunikative. De snakker gjerne om severdigheter i Budapest mens de tar deg fra flyplassen eller bare stopper ved en bensinstasjon hvis du ønsker å kjøpe en drikkevare og gi gode anbefalinger. De er veldig høflige, deres biler er alltid rene og gir maksimal komfort, de snakker ikke eller snakker på telefonen mens du kjører, slik at du føler deg trygg. Vi har tabletter i bilene som viser viktig og verdifull informasjon.

Du kan se våre drivere i gruppeseksjonen.

Evergreen Dental Auto

Mer enn tannlegen betyr å

Ring oss eller skriv til oss!

Kundestøtte: Attila Molnár

+47 407 566 11 • [email protected]

Kontakt meg!