Miljøbevissthet

Vi valgte bevisst nok navnet Evergreen Dental, siden dette blant annet viser miljøbevissthet. Skaperne og medarbeiderne i Evergreen Dental er klar over at miljøbevissthet er et av hovedemnene i dag, da det ikke er noe ansvar som vi har overfor våre barn og barnebarn, da det er vårt ansvar å overføre verden til neste generasjon i en måte hvordan vi ønsker å motta det. Man kan si at individets innflytelse på de globale prosessene er så liten at det ikke er verdt å håndtere det, eller man kan forlate komfortsonen og se i omgivelsene hva som kan gjøres. Vi ved Evergreen dental bestemte seg for sistnevnte og følger filosofien “think global, act local”.

„Våre barn og barnebarn lånte oss verden“

Evergreen Dental
More Than Dentistry
Grape Vital

På den ene siden støtter vi en rekke tiltak, samfunn og stiftelser som har som hovedmål å beskytte vårt miljø og deres virksomhet er økologisk bevisst. På den andre

  • hånd, vi forsøker å operere på en miljøvennlig måte, så for eksempel prøver vi å
  • handle papirfri
  • bare for å bruke resirkuleringspapir
  • Bruk bare økologiske og biologiske produkter til rengjøring, lukt, hygiene etc.
  • bytte alle bilene som transporterer våre pasienter til elektriske eller hybridbiler innen utgangen av dette året
  • være aktiv i gode tiltak som kollektiv søppel å samle eller plante trær
  • Fremme og støtte biologiske og økologiske ernæringsproducenter

Miljøbevissthet kan også være et viktig aspekt i etableringen av dentalarbeid. Vi utvikler seg mer og mer mot digital tannbehandling der forurensningen er mye lavere enn med tradisjonelle produksjonsprosedyrer. Dermed kan nesten alt allerede panned og realiseres digitalt med biokompatible materialer, som Bio-HPP pr Pekkton. Ved å gjøre det kan flere forurensende arbeidstrinn som forbrenning av sementmodeller erstattes under etableringen av et tannarbeid. Ikke bare mottar pasienten en mer presis hvilken som helst reproduserbar langsiktig løsning, men også miljøet kan reddes fra unødvendig forurensning. Hvis dette også er viktig for deg, vennligst snakk med oss ​​om emnet miljøbevissthet og bevissthet, vil våre ansatte være veldig glade.

WWF

UNESCO

Ring oss eller skriv til oss!

Kundestøtte: Attila Molnár

+47 407 566 11 • [email protected]

Kontakt meg!