Overnatting

Evergreen Dental “sovevennlig” leilighet

Stor innkvartering mulighet: Fra nå av kan du bestille den ferske Evergreen Dental luksusleiligheten med 85 kvadratmeter for inntil 4 personer. Den har to veldig hyggelige og ganske soverom og ble utformet som den første leiligheten i Budapest i henhold til “søvnvennlige” kriteriene for verdens søvnforening.

Hotel Castle Garden ****

Det er ikke ved et uhell at Castle Garden er et av de 10 beste hotellene i Budapest når det gjelder valuta for pengene, og tilbyr deg perfekte omgivelser for å slappe av mellom behandlinger. På grunn av sin ekstremt gunstige beliggenhet – rett ved den vestlige inngangen til Budas slott – tilbyr den de beste shopping- og cateringmulighetene i tillegg til historiske severdigheter å se i umiddelbar nærhet. Som et resultat av vårt samarbeid i mange år har de optimalisert sine tjenester for tannleger, slik at restauranten for eksempel også tilbyr måltider som passer for tannleger.

Hotel Hungaria ****

Hvis du foretrekker Inner City, kjas og mas med barer og restauranter, er Hotel Hungaria det perfekte valget for deg. En rikholdig buffet tilbud, overnatting i de roligste rommene, og spesiell oppmerksomhet til gjestene på vår tannklinikk sørger for ditt behagelige opphold i denne historiske bygningen, nær den fullstendig renoverte østlige jernbanestasjonen.

Hotel Charles ***

Hotel Charles ligger ved Buda-siden, i nærheten av Inner City, turistattraksjoner og kjøpesentre, kun et par minutters gange fra Gellért Hill og Buda Castle-området. På grunn av gode trafikksammenkoblinger tar det bare minutter å komme inn på Inner City og Váci Street. Her er gjester innkvartert i komfortable studioer med topp fasiliteter, i stedet for i rom. János Restaurant, med sin utmerkede matlaging, er perfekt egnet for tannleger.

Hotel Boscolo *****

Hotel Boscolo, kun to trikkeholdeplasser fra vår klinikk, presenterer deg med en unik hotellopplevelse. Hotellet, bygget i en ekstravagant, klassisk, overdådig stil, er uovertruffen i sitt slag, og selvfølgelig tilbyr den fullstendige luksus til sine gjester. Første etasje har plass til New York Café, en av de vakreste klassiske kafeene i Budapest, som er et absolutt must-see! Dette hotellet er tilgjengelig i vår luksuspakke.

Ring oss eller skriv til oss!

Kundestøtte: Attila Molnár

+47 407 566 11 • info@evergreendent.no

Kontakt meg!