Pasientkomfort

Full service for maksimal pasientkomfort

Pasientkomfort er et av våre viktigste aspekter. For oss står det grunnen til at vi tar vare på alle forhold knyttet til tannbehandling, slik at du kan fritt fokusere på de viktigste. Dette starter allerede så tidlig som forberedelsesfasen, og inkluderer den første kommunikasjonen, organisasjonen av turen her, din optimale omsorg både i og utenfor tannestolen, og vår omfattende støtte i etterbehandling. Og hvis du har spesielle ønsker før, under eller etter behandling, vil vi prøve å møte dem så mye som mulig. Dette er en av grunnene til at vår klinikk har blitt vurdert som den som tilbyr den beste servicen i Budapest ut av 500 tannklinikker og rangering på posisjon 3 over hele verden av 127.000 tannklinikker i henhold til Global Clinic Rating.

Das Wartezimmer von Evergreen Dental
Aufwachraum von Evergreen Dental

Pasientkomfort hos Evergreen Dental

I tillegg til tannbehandling som er gjort så hyggelig som mulig, tilbyr vi så langt usynlige standarder for bekvemmelighet for våre pasienter. Derfor prøver vi å tilfredsstille deg med mange små høfligheter for at du skal føle at vi bryr oss. For eksempel tilbys du en flaske forfriskende mineralvann ved ankomst til flyplassen; Du kan finne e-bøker, dagbøker og uker på vår klinikk, samt høyhastighets wifi, gratis drikkevarer og snacks; og hvis det skulle oppstå uventede forsinkelser, blir du invitert til en hyggelig kafé i nærheten for å tilbringe ventetiden din. Snart vil vi være den første i Budapest for å tilby loungeservice til våre pasienter. Som “interpersonlighet” ligger ofte i detaljene, tar vi ytterst godt vare på dem.

Maksimal fleksibilitet

Hver person er forskjellig, og alle har forskjellige prioriteringer. For at du skal kunne ha en ekte privat pasienterfaring, tar vi dine spesielle forespørsler svært alvorlig, og prøver å møte dem uten unntak. La det være om noe, vær så snill å gi oss beskjed, og det vil være en spesiell glede for oss å oppfylle dine ekstra ønsker. Skulle du foretrekke at vi anbefaler restauranter for deg, få rabattbilletter til en bytur eller et termisk bad, er vi klar til å hjelpe!

Global Clinic Rating Verified clinic
Rezeption Evergreen Dental

In-house call-center

Effektiv kommunikasjon er grunnlaget for vår vanlige reise for å lykkes med å føre til ditt nye smil. Når du har tenkt å gjøre en avtale, vennligst kontakt oss direkte og ikke gjennom et eksternt call center eller et byrå som ikke er kjent med våre interne prosesser. Våre beslutnings- og kommunikasjonskanaler er svært korte, slik at vi kan kommunisere med deg raskt, effektivt og kompetent. Du kan alltid snakke med samme kontaktperson av oss, slik at vi kan fullt ut vie vår oppmerksomhet til saken din, uten tap av divergens.

Beste beliggenhet

Vår klinikk ligger på den berømte promenaden i Andrássy Road, Champs Elysées i Budapest, mellom operahuset og det grandiose Heroes Square, rett på Liszt Ferenc Square, i fantastisk vakre omgivelser, i nærheten av flotte kafeer og flotte restauranter. Alle turister må oppleve denne atmosfæren en dag, med en overflod av historiske bygninger rundt.

Huset der Evergreen Dental sitter ble bygget i 1878. Det innkvarterte det berømte japanske kaffehuset, som ble operert fra 1890, som ble oppkalt etter dekorative fliser med blomstermønster. Kunsteliten i Budapest samlet seg i flere tiår, med bord reservert først for ungarske impressionistiske og naturalistiske kunstnere, og senere for de mest kjente poeter, forfattere, malere og skuespillere av alderen. Sándor Bródy, Attila József, Pál Színyei Merse, Ödön Lechner, József Rippl-Rónai er bare noen høydepunkter. Les mer om Budapest her.

Der Eingangsbereich zu Evergreen Dental

Ring oss eller skriv til oss!

Kundestøtte: Attila Molnár

+47 407 566 11 • [email protected]

Kontakt meg!