Prisliste

Prisliste – diagnostikk og planlegging:

En digital panoramabilde er et todimensjonalt bilde som gjør at tannlegen kan angi nøyaktig dental status som er grunnlaget for bestemmelsen av behandlingsmuligheter.

En CT-skanning er en tredimensjonal bildeopprettelse som hovedsakelig brukes ved planlegging av kirurgisk inngrep, da kirurgen kan måle alle beinmål (høyde, lengde, bredde) og kan for eksempel planlegge den nøyaktige plasseringen av implantater. Cone-beam CT er den nyeste generasjonen av CT-tannlege som arbeider med et svært lavt strålingsnivå. Strålingsnivået av en ta er app. lik strålingsnivået på en times flytid.

En liten røntgenstråle er laget dersom tannlegen ønsker å se et spesielt område, vanligvis når det gjøres en rotkanalbehandling.

Vil du se på forhånd hvordan ditt nye smil vil se ut etter behandlingen? Vi viser gjerne det til deg. Med digitalt smildesign kan senere dentalarbeid planlegges på forhånd og bli vist til deg digitalt og fysisk, slik at du kan se resultatet før noen behandling er startet. Prosessen:

 • Røntgen- og tannkonsultasjon
 • Visning av inntrykk
 • Fotodokumentasjon
 • Digitalt smildesign på datamaskinen
 • Voksing: Opprettelse av de perfekte tannformene på inntrykk
 • Mock-up: presentasjon av smildesign i munnen gjennom prototype og fotodokumentasjon

Gjennom denne teknologien har vi muligheten til å måle og respektere kjeve dimensjonene for å sikre den perfekte statikken til tannarbeidet.

Prisliste – konservativ tannlegen:

En profesjonell tannrengjøring bør gjøres minst en gang i året. I prosessen blir tennene og tannkjøttet grundig rengjort over bennivå, inkludert skalering, saltpolering og detaljert opplæring hvordan man best bruker tannbørste og tanntråd.

Estetisk, tannfarget med fyllmateriale som reflekterer den opprinnelige tannfargen og -formen.

En overflate – 800 kr  
To flater – 1000 kr
Tre flater – 1200 kr

Fyllmaterialene som brukes ved Evergreen Dental:

Inkluderer:

 • Tannåpning
 • Mekanisk rensing av rotkanalen (VDW Reciproc System)
 • Digital måling av rotkanalen
 • Medisinsk lukning av rotkanalen

Inkluderer:

 • Definitiv lukking av rotkanalen med spesiell rotfyllingsmateriale
 • Kontroller røntgen

Et innlegg i rotkanalbehandlet tann styrker tannen og gjør det motstandsdyktig igjen tyggetrykket, og gir også en perfekt stabilitet for en krone. Prisen inkluderer innsetting av pinnen og klargjøring av stubben.

Hvem vil ikke ha vakre hvite tenner? Med LED-løsningen av Evergreen Dental opp til 8-9 overflater kan det bli hvitt i en økt.

Hvem vil ikke ha vakre hvite tenner? Med LED-løsningen av Evergreen Dental opp til 8-9 overflater kan det bli hvitt i en økt.

Prisliste – Prostodontikk:

Metallrammen planlegges digitalt (CAD / CAM) og skrives ut med lasersinten. Denne teknologien gir best mulig presisjon. Den keramiske foringen blir gjort av en mestertekniker av høy kvalitet keramikk. Garanti: 5 år.

Den IPS e.Max full keramiske krone blir laget individuelt ut av såkalte pellets (Press-slugs). Et viktig aspekt er den høye gjennomskinnligheten som tillater den perfekte anatomiske gjengivelsen av naturlige tenner. Evergreen Dental bruker pellets fra selskapet Ivoclar fra Tyskland. Garanti: 5 år.

Zirkoniumkrone er helt metallfrie all-keramiske kroner. Rammen planlegges digitalt og deretter enkeltvis etset fra en zirkoniumblokk som sikrer perfekt presisjon (CAD / CAM-prosess). På grunn av sin styrke og gjennomskinnelighet er det definitivt det beste valget for broer. også med zirkonium kan flere av de eksisterende tennene beholdes ettersom det krever minimal forberedelse. Garanti: 5 år

Denne premiumtjenesten tilbys av Nobel Biocare, det ledende implantatteknologiselskapet. Rammen til zirkoniumoxid blir produsert med CAD / CAM-systemet i Nobels sentrale produksjonsanlegg i Sverige. Med disse kronene kan man oppnå best mulig presisjon som er nøkkelen for varighet. Det krever ikke en anelse da kronene er direkte skrudd på implantatet skru. Garanti: 5 år med global støtte: Hvis du opplever problemer med Procera-kronen eller implantatet, tar Nobel seg gratis på en tannlege nær din bosted.

Gull er et godt alternativ for inlays på grunn av styrke og holdbarhet, men utseendet er unaturlig, mens akryl kan justeres fargerikt. Garanti: 1 år

 Gjør seg laget av et glasslignende materiale. Tannlegen tar et inntrykk for laboratoriet som lager innlegget. Det er lengre varighet enn akrylinnlegg. Garanti: 2 år

Presses på samme måte som fulle keramiske kroner av pellets. Foruten styrken gjør den eksepsjonelle estetiske effekten porseleninlegget det beste valget. Garanti: 3 år

Keramisk finér har størrelsen på en kontaktlinse og betyr at estetisk korrekte tannproblemer som hull eller ujevnheter ved en minimal invasiv prosedyre. Tannen får ikke permanent skade, da kun emaljen fjernes, som reproduserer. Ved Evergreen Dental brukes pellets av høy kvalitet fra det tyske selskapet Ivoclar til full keramiske løsninger. Garanti: 2 år.

Teleskopskroner er stabilisatorene til teleskopproteser, mens hoveddelen er festet i munnen og den sekundære delen i protesene, derfor kalles den også dobbeltkronen. Når du lukker de to kronene, bygger du en enhet ved å flappe inn i hverandre. Garanti: 3 år

Modellstøpte proteser med parentes er festet til eksisterende tenner og sikrer et sterkt grep. Garanti: 2 år

Laget av akryl med Michelangelo premium tenner fra Tyskland (Merz Merz Dental Dental). Garanti: 2 år

Er laget for helbredelsesperioden i noen måneder, hovedsakelig mellom ekstraksjoner eller implantasjoner og det endelige dentalarbeidet. Garanti: 3 måneder

Brukes i løpet av et tannlegearbeid i noen dager for å beskytte de forberedte tennene før det faste arbeidet er ferdig av laboratoriet. Det beskytter stubben og blir ikke laget i laboratoriet. Standardkrone blir justert av tannlegen. De varer ikke lenger enn 1-2 uker før de oppfyller deres formål.

Disse kronene er laget i laboratoriet med eller uten metallstøtte for en helbredelsesperiode på 2-6 måneder.

Prisliste – Kirurgi:

 • High -end diagnose
 • 3-D implantatposis jon planlegging
 • minimerer risikoen
 • mye kortere driftstid
 • mindre ubehag, helt smertefritt

Eksepsjonelt implantatsystem med en unik overflatehåndtering for rask benintegrasjon, på grunn av konusformen av anordningen, sikrer den en perfekt lukking mellom skruen og anslaget ved å forårsake vakuum. garanti: levetid

Original-anslag for fiksering av en krone. Prisen inkluderer inntrykksutstyr, avdekking og engineering.

Antallet av alle implantatsystemer, det er det eldste og mest solgte systemet verden over med svært spesielle teknologiske løsninger. Garanti: Livstid med global støtte.

Original Nobel Biocare abutment. Prisen inkluderer inntrykksutstyr, avdekking og engineering.

Høyden i sinus i bakre del av overkjeven er nødvendig hvis benssituasjonen ikke er tilstrekkelig til å plassere implantater.

Dersom bensituasjonen ikke er tilstrekkelig for implantater, må beinet gjenoppbygges. Bonesubstitusjonsmaterialet BioOss er enten kombinert med egen ben eller bare brukt utelukkende. Det stimulerer beincellene til å begynne å vokse igjen og løse opp som de egne beincellene vokser.

Beintransplantasjon – individuell prising

Gjør seg stasjonær i tilfeller hvor benetapet er så signifikant at de klassiske forstørrelsesprosessene ikke er gode nok. Ben blir tatt av hofteområdet og plassert i kjeften. Helbredelsesperiode: 9 måneder.

Prisliste – Andre tjenester

Sliping av tennene er svært skadelig for tann og tannarbeid, men også for den generelle helsestandarden. Ved å ha en nattvakt kan du unngå for tidlig slitasje.

Vår prisliste viser våre enhedspriser. Tilleggsinformasjon til forskjellige implantatsystemer: Kostnadene ved oppkjøp for abutments, laboratorieanalog osv. Skal betales av pasienten. Prisen varierer avhengig av systemet. Vennligst oppgi et implantatkort før arbeidet med prostodonti.

Vi lager alltid en Cone beam CT scan før kirurgiske inngrep. Hvis du allerede har en CT som ikke er eldre enn 4 uker, vennligst ta med det sammen. Du kan lese mer om kirurgi her.

Ring oss eller skriv til oss!

Kundestøtte: Attila Molnár

+47 407 566 11 • [email protected]

Kontakt meg!