Tannlegeklinikk

Vi er en ungarsk-amerikansk tannklinikk i hjertet av Budapest. Klinikken er optimalt forberedt til pasientene fra Ungarn eller utlandet med mindre eller større dentalproblemer. Vår vennlige engelsktalende team vil sørge for at du har et hyggelig opphold på vår klinikk. Vi er stolte over å bli vurdert som klinikken med den beste servicen fra nesten 500 tannklinikker i Budapest av Global Clinic Rating, verden over har vi blitt rangert som nummer 3 av 127.000 tannklinikker.

Artúr Kovács - Administrerende direktør

Romslig behandlingsrom for din komfort:

Vi vet hvor stort skrittet er å komme for en tannbehandling til Ungarn. Derfor var vårt hovedfokus på å sikre maksimal pasientkomfort ved opprettelse av klinikken. Våre velutstyrte behandlingsrom, alt mellom 20 og 35 kvadratmeter, sørger for nødvendig plass mot de vanlige klaustrofobiske følelsene som pasientene står overfor når de kommer inn i et vanlig behandlingsrom. Hvert rom har et kontorområde hvor pasient og tannlege kan sitte ansikt til ansikt. Der er de i stand til å diskutere alle behandlingsrelaterte problemer og å evaluere røntgen- eller CT-skanning sammen.

Venterommet gir komfort og følelse av en stue. Den høyhastighets Wifi, e-bøkene, daglige og ukentlige papirer, samt interessante bøker og fin salongmusikk gir deg en avslappende atmosfære for de korte ventetidene. Videre tilbyr vi kaffe, tee, vann, en liten minibar med kalde drikker samt noen sunne snacks gratis for å gjøre oppholdet ditt behagelig.

Wartezimmer Evergreen Dental
Digitale Lächelnplanung

Vi løser alle tannproblemer

Vår klinikk er spesialisert på å løse dine tannlege problemer på den mest effektive måten. Vi tar alltid nok tid til å forstå dine problemer og forventninger for å finne den perfekte løsningen for deg, da det alltid finnes ulike måter i tannlegen. Gjennom våre modeller, demo arbeider eller digital smile planlegging vi tar sikte på å gi deg en perfekt oversikt over situasjonen og mulige løsninger.

Hensikten med konsultasjonen er å løse alle spørsmålene dine, slik at du kan ta avgjørelsen med tannbehandling i full bevissthet.

Våre tjenester dekker hele spekteret av tannlegen, fra små estetiske fyllinger gjennom komplekse beingraftoperasjoner til digitalt planlagte, datamaskinproduserte løsninger. Klinikken er utstyrt med verdens standard, medlemmene av vårt nøye utvalgte tannlegerteam er alle velprøvde spesialister som snakker fremmedspråk og har den nødvendige empati. For ytterligere informasjon vennligst sjekk vårt tannlegerteam.

Skjelvende?

Det er ikke behov for det!

Som en av bare noen få tannklinikker i Budapest tilbyr vi mulighet for tannbehandling generelt anestesi i samarbeid med anestesiologen til militærhospitalet i Budapest og hans lag. Dette er en svært populær måte å ha større arbeid gjort som ikke bare pasienten skjønner ikke noe av behandlingen, men også mer arbeid kan gjøres i en økt. Som et eksempel kan ekstraksjoner, implantering og en fast provisorisk bro oppnås med ett pust. For ytterligere informasjon, vennligst sjekk vår smil-i-en-dag-seksjon.

Aufwachraum von Evergreen Dental

Slappe av

og la oss ordne turen!

Som en av få tannklinikker har vi egen reisedepartement og kan derfor tilby full reisearrangement for deg. Det betyr at vi bestiller flyet i den perioden som passer best på timeplanen, venter på deg på flyplassen med et stort navneskilt, kjører deg til et av våre nøye utvalgte hoteller, tilbyr spesialpriser og kjører deg til avtaler til tannklinikken. Vennligst sjekk vår seksjonsreise for mer informasjon.

Hvis du foretrekker å bo i en leilighet, vennligst sjekk ut Evergreen søvnvennlig luksusleilighet like ved klinikken.

Hvorfor velge en tannklinikk mot en liten tannpleie?

I moderne tannbehandling deler de spesifikke områdene seg mer og mer, vokser til separate disipliner. Den moderne tannlegen er ikke lenger et enmanshow, men et komplekst samarbeid med spesialister for hvert område. Derfor er det svært vanlig at en tannlege bare gjør rotkanalbehandlinger en annen legger inn implantatene.

Evergreen Dental er et 5-stols tann- og implantasjonssenter hvor alle nøye utvalgte, velutdannede tannleger kan konsultere hverandre med hensyn til komplekse saker for å kunne gi best mulig behandlingsplan for deg. Dette sparer deg for det irriterende behovet for å gå fra en spesialist til den andre, og kaster bort mye tid og penger.

Der Eingangsbereich zu Evergreen Dental

Bygningen

Evergreen Dental Clinic ligger i hjertet av Budapest, i en historisk bygning i Andrássy Boulevard 45. Huset er en del av UNESCOs verdensarv. Dette fantastiske, secessionistiske huset var hjemmet til det berømte japanske kaffebaret som hadde det mest strålende dager før WWI og mellom de to verdenskrigene. Store figurer av ungarsk kunst som Atila József, Lajos Kassák eller Jenő Rejtő tilbrakte dagtid her.

Prosessen

Etter påmelding vil en av våre kunderådgivere veilede deg på vei til en tannhelsekonsult eller behandling og vil ta vare på alle dine saker fra å gi første informasjon helt til reiseplanleggingen. Vi er et veldig fleksibelt team og prøver alltid å oppfylle spesielle ønsker fra våre pasienter. Vi vil gjerne bli kjent med deg så godt som mulig på forhånd, så vi har muligheten til å forberede deg perfekt til dine forventninger og behov, og å kunne vente deg vennlig og hjertelig, og for å gi deg individuelle råd og å kunne ta ta vare på deg på den mest profesjonelle og effektive måten for din største tilfredshet. På vår tannklinikk er du ikke en pasient fra mange, men en ekte privatperson.

Dekoration bei Evergreen Dental

Ring oss eller skriv til oss!

Kundestøtte: Attila Molnár

+47 407 566 11 • [email protected]

Kontakt meg!