Hva er en All-on-4?

All-on-4 er en svært effektiv teknikk utviklet av Nobel Biocare, og gir en fast bro på bare 4 implantater i både øvre og nedre kjeve. All-on-4 gir en langvarig estetisk løsning gjennom en sikker fast forankring. Dette tillater selv pasienter med mindre ben et fantastisk smil.

Da bare fire implantater er nødvendige, vil behandlingstiden bli kortere. All-on-4 ™ gir høyere stabilitet i beinet og unngår ytterligere operasjoner, slik som økt beinforstørrelse. Etter implantatene plasserer tannlegen din en fast midlertidig bro med en gang for å unngå å være tannløs eller må ha en avtagbar protes i helbredelsestiden. Tennene til All-on-4-broen er veldig som ekte tenner både i funksjon og estetikk. Derfor kan man spise og snakke med dem normalt. Etter tre måneders helbredende tid kan tannlegen fikse fast broen som vanligvis skrues i stedet for å bli sementert. Måltider kan nytes igjen, det er mulig å tygge normalt og føle smaken riktig. Det gir et liv som å ha de originale tennene.

Nobel Biocare All-on-4 Lösung
Wunderschönes Hollywood-Lächeln mit All-on-4

Fordelene med All-on-4 ™ med ett blikk:

  • faste tenner på bare 4 implantater (andre faste løsninger krever minst seks tenner) med naturlig utseende og følelse
  • avdekket tannkjøtt som gir smakfølelse
  • Stabil biteffekt gir forbruk av alle typer mat
  • reduserer kinnene i kinnene og sikrer et yngre utseende
  • Ikke nødvendig å fjerne en protes hver dag eller å bruke kontaktlim
  • gir en fast løsning selv om beinssituasjonen er verre
  • enkleste løsning for tannløse pasienter

Som et av de ledende selskapene for innovative tannløsninger har Nobel Biocare utviklet All-on-4 ™ -teknikken. Den ble utviklet sammen med en av de mest kjente europeiske implantasjonsprofessorene Dr. Paulo Malo. En omfattende klinisk studie fører til denne prosedyren hvordan man lager en fast løsning med mindre implantater og samtidig gir et naturlig og permanent smil for tannløse pasienter og alt det innen kort tid.