Whitening

Visste du at andres generelle bilde av oss er sterkt påvirket av vårt smil og tilstanden til tennene våre?

Ifølge en undersøkelse ser vi i smør og tenner på andre møter 78% av tiden.

Er du ikke fornøyd med tennens farge? Vil du ha hvitere tenner? Vi kan gjøre tennene mer attraktive ved å bruke bleking.

Det er to mulige måter å gjøre dette på: Whitening hjemme eller på klinikk. Naturligvis kan du på vår klinikk velge enten alternativ, og vi hjelper deg med å finne den mest hensiktsmessige løsningen for deg.

Før begge bleking metoder er det imidlertid verdt å rydde opp tennene dine. Vanligvis er det nok å delta på en profesjonell tannrengjøring, fjerning av tartar og saltpolering. Men noen tenner kan kreve behandling før bleking.

Når du bruker mat og drikke som inneholder mye fargestoffer (kaffe, te, koks, alkohol) eller røyking, går det tilbake til den opprinnelige tannfargen. Derfor velger du hvilken metode du ønsker, etterbehandling er nødvendig for en langvarig suksess.

Hos Evergreen Dental bruker vi den mest avanserte LED-blekingslampen, noe som gjør det mulig å lyse opp til 8-9 nyanser i en økt.

Dental smykker

Vil du ha et enestående og unikt smil? Prøv dental smykker!

Anvendelsen av dental smykker er ikke-invasiv derfor helt smertefri, ikke skade tennene og kan fjernes når som helst. På forhånd må tennene rengjøres ordentlig, og de valgte smykkene kan brukes på ønsket sport.

I en time etter bruk av smykker bør man ikke spise eller drikke. I tolv timer bør hardnæring og tannbørsting unngås, etterpå kan alt gjøres normalt, og høy kvalitet smykker vil forbli på tannen.

Gum korreksjon og tannkjøtt plastikkirurgi

Skjønnheten i velpleide tenner skinner i sin fulle prakt, når tannkjøttet rundt tennene er sunt og estetisk. Imidlertid er tannkjøttet ofte for lenge, eller tvert imot, blir de tilbaketrukket. Det er tider når det er asymmetrisk eller unaturlig utseende som følge av sykdom eller tannbehandling. Periodontal sykdom kan også deformere tannkjøttet, så vel som det betente vevet mellom visdomstennene kan forårsake problemer.

Deformasjoner kan lett korrigeres ved den muntlige kirurgisk behandling som er tilgjengelig på vår klinikk. Operasjonen er smertefri, de gjøres i lokal eller generell anestesi, slik at behandlingen gir deg ingen ulempe, og du er komfortabel i tannestolen.

Gumkorrigering er en relativt enkel operasjon, som gjør at vi kan danne overflaten og vevet til tannkjøttet. Denne behandlingen er perfekt for å korrigere tannkjøtt som ble ujevn som følge av for eksempel tannutvinning eller fjerning av løs tannkjøttflapper.

Sammenlignet med tannkjøttskorreksjon, er tannkjøtt plastikkirurgi en noe mer komplisert kirurgisk behandling, som ofte inkluderer korreksjon av beinene. Av denne grunn anbefales det for mer alvorlige tannkjøttproblemer. De fleste av tider kirurgi er gjort for estetiske formål, men plassering av kroner er også ofte på forhånd av tyggegummi kirurgi for et perfekt utseende og holdbarhet.

Ring oss eller skriv til oss!

Kundestøtte: Attila Molnár

+47 407 566 11 • [email protected]

Kontakt meg!