Verstekctes Lächeln

Løsningen for alle tannproblemer: full restaurering

Vi snakker om en fullstendig restaurering hvis minst halvparten av alle tennene mangler og et stort Tannarbeid er nødvendig for å gjenopprette tygge og snakkefunksjonen. De fordel av en full restaurering hos Evergreen Dental er at disse problemene kan være Løst på en forholdsvis kort tid med vanligvis bare ett eller to besøk. Vanligvis a pasienten kommer først for implantatene da for det endelige dentalarbeidet. I tilfelle en beingraft er nødvendig før tannarbeidet, kan det være nødvendig med et ekstra besøk. På den andre Siden kan alt gjøres under ett besøk dersom ingen operasjon er involvert. Foruten den store sparer i forhold til den lokale tannlegen, er også den mye kortere behandlingstiden stor fordel når du har full restaurering gjort i utlandet.

Har mer enn halvparten av tennene behov for restaurering?

Ikke vent lenger og ha tennene dine er gjort helt i Budapest til en rimelig pris. En full munn restaurering vil lar deg kraftig bite og å le hjertelig. Noen pasienter lider av angst angst og avviser derfor å gå regelmessig for a sjekke opp og få de syke tennene gjort. På denne måten blir tilstanden verre og verre og fører i mange tilfeller til tap av tennene. I mange tilfeller under en full munn restaurering er de rudimentære gjenværende tennene helt erstattet av kunstige tenner. På den måten ønsker den enkelte og medisinsk mulighet er i forgrunnen. Fra de enkle protesene helt til implantatbehandlinger og faste løsninger, er det et bredt spekter av muligheter vurderer pasientens ønsker.

Som i tannlegen er det vanligvis flere løsningsmuligheter som det er tilrådelig å lage En fysisk kontroll på klinikken før du går inn i en fullstendig restaureringsbehandling. Evergreen Dental tilbyr en komplett pakke, inkludert organisasjonen for dette formålet på en veldig god pris da det er veldig viktig for oss å bli kjent med hverandre før du starter en full restaurering prosedyre for å kunne vurdere mulighetene sammen og for å finne den beste løsningen da dette arbeidet sterkt vil påvirke pasientens livsstil for de kommende tiårene.

Einsetzen von Kompositfüllung
Zähne aufhellen

Et viktig og svært etterspurt tema er generell anestesi når det kommer til en full restaurering. Spesielt for engstelige pasienter som føler seg hemmet på et tannlegekontor, generell anestesi sikrer en svært behagelig måte å overvinne behandlingen. Den er hovedsakelig tilrådelig i første del hvor de nye tennene blir tilberedt heller i form av sliping eller ved implantasjon. De kommende sondene er ikke invasive noen mer og ikke forårsake smerte eller ubehag da ingen invasjon finner sted.

Vi informerer deg gjerne om prosedyren for en generell bedøvelse hos Evergreen Dental.

Ring oss eller skriv til oss!

Kundestøtte: Attila Molnár

+47 407 566 11 • [email protected]

Kontakt meg!