KONSULTASJON OG DIAGNOST BASERT PÅ X-RAY SCAN

Det første og viktigste skrittet mot det nye tannarbeidet er den nøyaktige diagnosen og konsultasjonen. Det begynner med utfyllingen av en anamnese kurver. Det gjør at tannlegen din kan få informasjon om eventuelle sykdommer, medisinforbruk eller andre faktorer som potensielt påvirker tannbehandling.

Etterpå blir det tatt en to-dimensjonal digital panoramabilder. Det tillater tannlegen å få viktig informasjon om gjeldende status som tilstanden til eksisterende tenner eller eventuell mangel på tenner eller andre lidelser. Basert på røntgenbildet kan nøyaktige terapaplaner gjøres og diskuteres med pasienten. Som vanligvis er det flere alternativer for å løse et tannproblem, er det svært viktig at pasienten er fullt informert om løsningsmulighetene på dette stadiet for å kunne ta en ansvarlig beslutning om løsningen da det vil påvirke livet etterpå for en lang tid. På bakgrunn av dette er det naturlig at tannlegerne tildeler nok tid til denne viktige konsultasjonen og diagnosen, da pasienten trenger å få alle svarene og alle løsningsmulighetene vist med sine fordeler og ulemper for å kunne ta den riktige beslutningen.

Zähne Aufhellen

Til dette formål tilbyr vi bevisst en fullstendige konsultasjonspakke med hele reisebyrået til en veldig god pris, ettersom det er viktig for oss å bli kjent med pasientene våre og å kunne gjennomføre en grundig undersøkelse. Hensikten med konsultasjonen er å få en perfekt oversikt over status og løsningsmuligheter for både pasient og tannlege. Du kan lese mer informasjon om konsultasjons- og diagnosepakken her.

Når det gjelder visse typer behandlinger, kan det være behov for ytterligere diagnostiske skanninger, for eksempel en liten røntgenstråle for å kontrollere visse tannkanaler, en teleradiografi for en Invisalign-behandling eller en CT-skanning med Cone Beam før kirurgiske behandlinger.

Når er en CT-skanning nødvendig?

Zahanerzt erklärt der Patientin den Status basierend auf einer Röntgenaufnahme

Før en kirurgisk behandling som implantasjon må det utføres flere undersøkelser. Grunnlaget er den panoramiske røntgenstrålen. Det viser tennene som må byttes ut. Etterpå må bensituasjonen vurderes for å avgjøre om det er tilstrekkelig ben for implantater eller en beingraft eller sinushøyde må gjøres tidligere eller samtidig. Ettersom panoramabilder er en todimensjonal skanning som bare viser høyde og bredde, er det nødvendig med en 3D-skanning for å bestemme dybden av beinet. Videre tillater bare en CT-skanning en nøyaktig måling av benforsyningen som påvirker implantatets størrelse. Foruten den generelle helsetilstanden spiller også en viktig rolle når man skal avgjøre om implantatbehandling er mulig.

TILBUD FRA EN LOKAL TANDIST

Du har sikkert allerede sett din lokale tannlege og har mottatt et behandlingstilbud. Dette viser den planlagte behandlingen og kostnadene. I Storbritannia og Irland er forsikringsmulighetene for tannarbeid svært begrenset. Hvis du har noen forsikringsdekning, er det også gyldig hvis du har behandling i Ungarn. For å få en ide om dine potensielle besparelser, gjør vi gjerne et tilbud basert på behandlingspannen fra din lokale eller annen tannlege.

Heil- und Kostenplan

Vil du bestille vår konsultasjonspakke?

Vi tilbyr det for bare £ 175, og det inkluderer følgende tjenester:

  • Fly begge veier (opp til £ 130)
  • En natt på et 4 * hotell
  • Flyplasstransport
  • Kjør mellom hotell og klinikk
  • X-ray
  • Detaljert konsultasjon

Fortsett her for å bestille en konsultasjon.

Ring oss eller skriv til oss!

Kundestøtte: Attila Molnár

+47 407 566 11 • [email protected]

Kontakt meg!