Periodontologi: Behandlingen av tannkjøttproblemer er en komplisert og noen ganger lang prosess:

  1. Enhver behandling av periodontale sykdommer starter med en meget grundig tannhygienisk forberedelse. Fjernelsen av kalk og plakk over tannkjøttoverflaten kan fjernes av en tannhygienist. Mer vedvarende plakk under tannkjøttet må fjernes av en parodontisk spesialist.
  2. Dette trinnet kalles curettage. Under denne prosessen blir de små posene rundt tennene rengjort i lokalbedøvelse. På denne måten kan alle infiserte fibre fjernes, ikke bare plakkene. Vi avviger mellom lukket og åpent curettage avhengig. Under en lukket curettage blir tannkjøttet ikke åpnet bare utstyret settes inn når du gjør en åpen curettage, tannkjøttet åpnes for å nå fibrene for bedre rengjøring.
  3. Etter en curettage er det alltid nødvendig med kontroll 3-4 uker senere. Under kontrollen kontrolleres resultatet og nåværende status for tennene for å avgjøre om behandlingen må fortsette. Vårt periodikkspesialist gir alltid et omfattende råd under hver økt, slik at pasienten kan opprettholde oppnådd helse i tennene. Flere gjentakelser av prosessen kan være nødvendig i verste fall opp til tre etter at behandlinger kan være nødvendig. Uansett bør man gjennomgå denne rekke behandlinger for å oppnå en stabil, langsiktig løsning.

I tilfelle tannkjøttforfallet er svært dårlig, kan det bli nødvendig med ekstra behandling. Det varierer fra individ til individ og er veldig situasjonell og kan kreve forskjellige handlinger som tannkjøtt plastikkirurgi for eksempel. Vi tilbyr alltid en individuell løsning for å løse periodontale problemer. I tilfelle det er et parodontalt problem og samtidig tennene må byttes, begynner vi alltid med det første problemet. For det første må tann og munnhygienisk innvilges før du tenker på tannutskifting, fordi hvis fundamentet ikke er greit så kan konstruksjonen på det heller ikke være. Hvis du har et periodontalt problem, må du se en spesialist i dag enn i morgen. Våre periodontologiske eksperter kan ses her.

Ring oss eller skriv til oss!

Kundestøtte: Attila Molnár

+47 407 566 11 • [email protected]

Kontakt meg!