Tannimplantat

Et glimrende smil avslører en sunn livsstil.
Med et sunt, vakkert smil kan du leve hele livet.

Sjarmerende, naturlige utseende tenner får oss til å føle seg bedre. Vi kan nyte våre favorittretter. Vi kan være helt sikre på hvor det virkelig betyr noe: hjemme, på jobb, i fritiden, men først og fremst når vi ser i speilet. Vi kan miste tenner på mange måter, en ulykke eller sykdom kan være en årsak, eller det kan være arvelig. Uansett hva årsaken kan være, vil tanntap ha en negativ innvirkning på vårt daglige liv. Vi kan bli ute av stand til å nyte vår favorittmat, vi kan miste vårt trygde utseende, glede og naturlig smil. Heldigvis har dagens moderne tannlegen mange løsninger for å erstatte skadede eller manglende tenner.

Hva er et tannimplantat? Et tannimplantat er en kunstig rot laget av biokompatibelt materiale plassert i stedet for tapt tann med funksjonen å bære et tannlegearbeid. Materialet i et tannimplantat er vanligvis rent, ulegert titan. Selv i tilfelle av allergi mot metall bør man ikke bekymre seg da titan er fullt akseptert av menneskekroppen.

Klargjøring: Før innførsel må det foretas innledende kontroll. Først blir det laget en digital panoramabilder for å bestemme hvor mange implantater som trengs. Etterpå må det avgjøres om det er tilstrekkelig ben for å plassere implantatene. Siden røntgen er bare et 2D-bilde, er det nødvendig med en 3D-CT-skanning for å se også dybden på beinet.

Videre tillater bare en CT-skanning en nøyaktig måling av benstoffet som er nødvendig for å velge riktig implantatstørrelse. Foruten benssituasjonen spiller også den generelle helsestatusen en viktig rolle, da enkelte faktorer kan sterkt påvirke suksessen med implantasjon. (for eksempel diabetes, tung røyking). Se også konsultasjon og diagnose.

Implantatschraube, Implantatkopf und Implantatkrone

Planlegging av tannarbeidet: Når forberedelsen er ferdig og implantasjonen er mulig, må den senere tanntesten som skal festes på implantatene, planlegges. Det bestemmer også mengden og størrelsen på implantater som trengs, og om en midlertidig protese skal utføres. I løpet av denne fasen får du et klart bilde på hele behandlingen og relaterte kostnader.

Implantasjonsinnsetting: Implantatene plasseres under sterile forhold, vanligvis i lokalbedøvelse. For engstelige pasienter tilbyr vi behandling under generell anestesi. Etter innsetting gjør vi alltid en kontrollrøntgen. Etter ca 2-3 uker oppløses masker.

Innføringen av et tannimplantat: Etter et lite kutt i slimhinnet blir beinoverflaten avdekket og en bennest blir forberedt der implantatet settes inn. Umiddelbart etter implantasjonen tas en kontrollrøntgen for å se plasseringen av implantatene og for å sikre at de er fullt dekket av bein. Etter 2-3 uker blir stingene enten fjernet eller de oppløses.

Finalisering: Etter innsettingen må en helbredende periode på vanligvis 3 måneder (6 måneder i tilfelle beingraft eller sinusløft) passere. I løpet av denne tiden vokser beincellene inn i mikroporene på implantatoverflaten. Denne såkalte osseo-integrasjonen sikrer den nødvendige stabiliteten for å motstå det senere permanente tyngdepresset uten skade. Etterpå blir det ferdige tannarbeidet gjort og festet på implantatskruen ved å påføre et bindingselement, det såkalte implantatanslaget. Det betyr at ingen operasjon lenger er bare å fjerne tetningsdekselet (helingsbolten) ved liten kutt i slimhinnen og tannkjøttformende innretninger settes inn. Etterpå er det tatt et inntrykk som gjør det mulig for dentallaboratoriet å skape det endelige arbeidet innen få dager.

Etterbehandling: Etter at arbeidet er gjort, slutter forholdet mellom tannlege og pasient ikke. Den langsiktige suksessen til en implantatbehandling er basert på riktig hygienisk måling og regelmessig, minst en gang i året kontroller. Under dette besøket kan tannlegen sjekke tilstanden av tannkjøttet, forbindelsen mellom bein og implantat og kan foreta nødvendige tilpasninger eller korreksjoner om nødvendig.

Evergreen Dental bruker bare de beste implantatsystemene, derfor er vi i stand til å gi livstidsgaranti på implantatproduktene.

Implantat, Abutment, Krone

Tannimplantat DIO

Et amerikansk-koreansk implantatsystem som er brukt siden 1982. Det er det tredje mest solgte implantatsystemet verden over. Det skiller seg ut med en ultramodern teknologi med unike utviklinger som dobbel konus-prosess som spiller en nøkkelrolle i.

Tilkobling av implantatskrue og anslag. Med kaldpresseteknikk skapte det vakuum mellom skrue og anslag som sikrer en perfekt lukk og ingen lekeplass for bakterier som liker å stikke seg inn i nisjer. Overflatebehandlingen er også langt avansert slik at beincellene er enkle å integrere ved å vokse inn i porene i tannimplantatet, noe som sikrer rask og sikker integrasjon med beinet uten at bakteriene holder seg fast på overflaten. Ytterligere DIO har gode teknologiske prestasjoner for eksempel innen navigasjonsimplantasjon, slik at plassering av en individuelt opprettet anslag og fast midlertidig bro allerede under implantasjonen som foregår med en 3D-trykt mal. Fir pasienten dette betyr rask, nøyaktig, minimal-invasiv, smertefri implantasjon og en fast midlertidig bro med en gang.

Tannimplantat NOBEL Biocare

Det første implantatsystemet over hele verden. Nobel Branemark var det aller første implantatet noensinne plassert. Nobel Biocares teknologiske ledelse er ubestridt. Som det solgte mest verdensomspennende, tilbyr det ikke bare livstidsgaranti, men også global støtte. I garantisaker organiserer Nobel Biocare din behandling hos en tannlege nær din bolig. I likhet med DIO tilbyr Nobel et individuelt implantatarbeid, ikke bare med et enkelt implantat, men også med individuelt forberedt krone. Dette systemet kalles Nobel Procera og er den mest avanserte implantasjonen med tannbehandling i dagens tannlege.

Navigert Implantation

Vi snakker om navigert implantasjon når full planlegging, navigering og produksjon skjer digitalt og individuelt. Først tas et digitalt inntrykk ikke bare inn i tannstrukturen, men også hele kjeve-statuen, slik at en mer presis planlegging vurderer alle faktorer. Planleggingen er ferdig med en spesiell programvare. I løpet av denne fasen kan resultatet allerede bli presentert til pasienten. Basert på planen er implantatabjektene samt kronene designet individuelt og veldig nøyaktig. Kronene blir enten dirigert av en Zirconia-blokk (Zirconia-krone) eller trykt med en 3D-skriver (hovedsakelig for tidspunkter). De opprettede dataene kan lagres digitalt og brukes senere til gjengivelse av kronen om nødvendig raskt og kostnadseffektivt. Evergreen Dental tilbyr allerede tannimplantatløsninger i morgen, både DIO og Nobel Biocare har denne produksjonsmetoden.

Nobel Procera-systemet kombinerer presisjonsskanning og intuitiv design, omfattende service og industriell produksjon på høyeste nivå.

1. Skann

Skanning av alle tilfeller
med maksimal presisjon

NobelProcera gjør det skje. Det skanner alt, fra enkeltstubber helt til fullbuer, nøyaktig og raskt. Den unike optiske skanningsteknologien håndterer alle nødvendige oppgaver uten hånd.

2. Planlegging

Opprettelse av NobelProcera

Leveres med intuitive CAD-verktøy

Den nye Nobel Design Software kombinerer kraftige CAD-verktøy fra Exocad ™ med intuitive arbeidsprosesser. Vi har mulighet til å planlegge kronene, abutments og implantatbroer på en effektiv og individuell måte.

3. Realisering

Velg
ubeseiret ramme!

Forutsigbarhet gjennom høyeste kvalitet, ukompliserte prosesser og presisjonsfremkalte resultater, fremhever Nobel Procera-systemet. For en ekstra komfort manifesteres alle Nobel Procera-produkter med et opprinnelsesbevis og en 5 års garanti.

Implantasjon med en dentalimplantatmal

Maler tillater en minimal-invasiv, perfekt presis, smertefri, rask og effektiv implantasjon. Det er også den mest praktiske måten for pasienten og kirurgen.

Basert på en CT-skanning og et inntrykk (eller en digital skanning) blir pasientens kjevesituasjon digitalt simulert. Etterpå planlegger kirurgen posisjonen til implantatene nøye. Så snart planen er klar, skrives den tilhørende malen ut med en 3D-skriver, hvor implantatposisjonene er fysisk forhåndsdefinerte. Den orale kirurg kan sette implantatene gjennom hullene i malen raskt og nøyaktig med den minimalt nødvendige invasjonen og helt smertefri. For pasienten betyr dette mindre tid i tannestolen.

Midlertidige implantater

Du ønsker ikke å overvinne 3-6 måneders helbredende tid etter implantasjon eller beingraft med avtagbar protes? Midlertidige implantater er løsningen. Disse små, tynne implantatene er midlertidig plassert i beinet for å bære en fast bro i helbredelsestiden og fjernes etterpå når det endelige dentalarbeidet kan løses.

spørsmål og svar om implantater

Et tannimplantat er en kunstig rot laget av et biokompatibelt materiale som brukes til erstatte tapte tenner av kosmetiske eller praktiske årsaker eller for å bære tidligere planlagt tannarbeid. Materialet av tannimplantater er vanligvis rent, ulegert titan. Selv i tilfelle av metallallergier, trenger man ikke å bekymre seg da titan er hypoallergene og fullt akseptert av menneskekroppen.

Et tannimplantat er nødvendig for å erstatte manglende tenner, av kosmetiske eller praktiske årsaker (slik at pasienten kan tygge riktig eller fordi det ikke er tilstrekkelig mengde tenner til stede for å bære en bro når en full restaurering er nødvendig). Med et tannimplantat, Vi kan oppnå en fast løsning uten å skade de sunne nabostandenene i for å sette en bro over et gap.

Dette spørsmålet besvares ved fysisk kontroll. Pasienten fullfører først a spørreskjema som lar tannlegen få viktig informasjon om faktorer som kan forstyrre et implantat eller utelukke pasienten fra å få et implantat. Slike risikofaktorer kan være diabetes eller tung røyking, samt infeksjoner eller blodtrykksproblemer. Etterpå utføres en panoramavirkningsrøntgen for å avgjøre om det er det tilstrekkelig benstoff. Før behandlingen utfører vi også en tredimensjonal CT Scan inn slik at vi kan måle beindybden for å bestemme riktig implantatstørrelser

Den største fordelen med tannimplantater er at de ikke påvirker andre sunne tenner, at de gir en permanent, langvarig, fast løsning som er høy estetisk. Ulike typer tannverk kan festes til implantater i tilfelle det er flere tenner mangler eller selv om pasienten ikke har tenner. Et enkelt implantat med a kronen varer lenger enn en bro, spesielt hvis et høyverdig materiale som full-keramikk eller Zirconia blir brukt, og to sunne tenner trenger ikke å bli påvirket for å sette bro på. Tannimplantater er fullt biokompatible og hypoallergene, så ingen allergiske Reaksjoner kan forventes selv i tilfelle av metallallergi.

Vanligvis har tannimplantater ingen ulempe, men det er flere faktorer som kan øke risikoen for vellykket implantatbehandling eller utelukke muligheten for a tannimplantatbehandling. Disse er hovedsakelig diabetes eller bakterier og virussykdommer eller i tilfelle det ikke er tilstrekkelig ben tilgjengelig i kjeften. Etter en tannbehandling, er det veldig viktig å være oppmerksom på oral hygiene! Kraftig røyking kan også redusere Livsforventning av tannimplantater. I tilfelle av periodontale sykdommer (tannkjøttsykdommer) Først må det periodontale problemet løses for å gjøre tannkjøttet klar for implantater.

Tannimplantater er i hovedsak laget av ulegerte titan i noen tilfeller av porselen. Det er omtrent 80 implantatprodusenter over hele verden og de forsøke å kontinuerlig utvikle implantatskruene for å sikre integrasjon med benet som rask som mulig. Dette avhenger hovedsakelig av overflatehåndtering av implantatet, uansett om porene er egnet for beinceller til å vokse innvendig og forbli der. For å oppnå dette, det er flere prosedyrer som sandblåsing, mikrostriming, syring eller foring med hydroksyapatitt.

Ja, det er det. Det er omtrent 80 produsenter over hele verden og deres vanlige Målet er å produsere implantater som kan integreres raskt og effektivt med kjeven bein. De forbedrer stadig implantatene, men det er fortsatt implantattyper som har dårlig overflatebehandling, noe som øker muligheten for infeksjon og uforenlighet forhindrer dermed vellykket integrasjon med beinet. God overflate Håndtering er det viktigste kriteriet for et tannimplantat, som kroppens reaksjon på et implantat og dets evne til å integrere det, avhenger av hvor god overflatehåndtering er. Plasseringen må også gjøres med maksimal omsorg og oppmerksomhet, for å sikre at ingen organiske eller kunstige materialer forblir på overflaten av implantatene.

I tilfelle osseointegrasjonen (integrasjon med benet) er fullført vellykket og implantatet og beinet er forenet, vil implantater normalt vare i livet. Dette Integrasjon foregår i de første tre til seks måneder, så hvis implantatet forblir i Bein i løpet av den tiden forblir det vanligvis der for livet. Det kan være sykdommer eller anatomiske endringer senere forårsaker et implantat løsne eller en feil utført dental arbeid kan også føre til tap av et implantat. Det er veldig viktig å sikre ekstremt god munnhygiene etter en tannimplantatbehandling og å se en tannlege minst en gang et år for en kontroll, slik at potensielle bakterier angriper på implantatarbeidet kan være forebygges eller behandles i tide. Det meste av tiden å miste et implantat er ikke forfalt å implisere feil, men på grunn av omstendighetene. Likevel bør man alltid velg implantat typen nøye som gamle systemer eller systemer med dårlig overflate håndtering eller tvilsom prosedyre som basale eller nålimplantater øker alltid risikoen for å miste et implantat. Hos Evergreen Dental bruker vi bare høyeste kvalitet implantater og implantatprosedyrene er utført av høyt kvalifiserte, erfarne leger.

Man bør alltid velge den sikreste løsningen. Det er implantatsystemer som kan Lastes umiddelbart etter produsenten, men du må være klar over det Et øyeblikkelig press på implantatet truer integrasjonen med beinet og kan føre til tap av implantat. Du må vite at grunnlaget for suksess er perfekt integrering av implantatet med beinet, derfor bør det alltid være sjekket om overflatehåndteringen av implantatet er bra. Som vitenskapen er stadig forbedring i dette feltet bør man bruke en av de nyeste teknologiene, men på samtidig sørg for at det er tilstrekkelig mengde positive case-studier. Den Er din tannlege plikt til å gi deg godt råd og hjelpe deg å velge riktig implantat type.

Etter tannbehandling må man utøve utmerket oral hygiene for å sikre at nei bakterier kommer inn i såret og risikerer integrering med beinet etterpå av angriper beincellen rundt implantatet. God implantatoverflatebehandling spiller a stor rolle i dette spillet; det definerer styrken av implantatet.

Det er tilrådelig å bruke et implantat system med et godt navn som har eksistert for a mens sjansen er mye høyere at disse merkene fortsatt vil eksistere om 20 eller 30 år og deres abutments og nødvendig utstyr vil fortsatt være tilgjengelige i tilfelle, for eksempel må en krone endres. Spesielt av denne grunn er det veldig viktig å få et implantatpass fra tannlegen for å sørge for at selv etterpå årtier vil det være klart hvilken type og størrelse implantatet har blitt brukt. Dette er viktig, dersom en bro eller annet dentalarbeid må fornyes på implantatet.

Enfaseimplantater

Disse systemene bruker et langt implantat som er plassert i kjeften på en måte som er øvre en del er over tannkjøtt og er tydelig synlig. Etter helbredelsesperioden kan kronen være plassert på den uten videre invasjon.

 • Subperiostealimplantater (implantater plassert på kjeften): Disse er plassert under Tannkjøttet på kjeften består vanligvis av en ramme og pinner som strekker seg ut fra den og ekspanderer over tyggegummi horisonten. Etter helbredelsesperioden kan tannarbeidet være festet på pinnene.
 • Transostale implantater (implantater drevet gjennom kjeven):Under denne prosessen, kjeven blir boret gjennom og gjennom boringen skruer settes inn og festet av en metallplate. Pins brukes da til tannarbeidet som skal festes på, etter helbredende tid. Disse implantatene brukes kun i sjeldne tilfeller, hovedsakelig i tilfelle det ikke er det tilstrekkelig ben for andre implantattyper, og en ytterligere forankring er nødvendig i rekkefølge å montere implantatene.

Tofase dentalimplantater – Endostealimplantater (implantater montert i kjeve):

Ved tofase dentalimplantater settes skruene inn i hull som er boret inn i kjeften og etterpå, er tannkjøttet syet opp. Etter ca. 3 måneder, beinceller omgir implantatet og sikrer integrasjon. Etter denne perioden er implantatet Sterkt sitter i beinet og er i stand til å bære tannarbeidet. Etterpå tannkjøttet åpnes (implantat avdekking) og det planlagte tannarbeidet er vedlagt hjelp av et implantathode kalt anslag.

Tofaseimplantater er de vanligste implantatene i dag. Det er ulike typer skjema og teknologi for festing. Det er også store forskjeller Ved overflatebehandling skiller vi hovedsakelig mellom skruer, sylindere eller bladimplantater.

I utgangspunktet er det tre kategorier i henhold til implantatets størrelse. Til bestemme hvilken størrelse som skal brukes, tannlegen trenger å bestemme bein situasjonen (Er det tilstrekkelig benmasse i kjeven til å sette inn et implantat?) og se på om det er det nok plass i munnen for implantatet.

Standardimplantater har en kaliber på 3,5-4,2 millimeter og brukes mest i foran regionen.

Bredtandimplantater: Vanligvis har man en kaliber på 4,5-6 millimeter og brukes i bakre region.

Miniimplantater: Har en kaliber på 2-3,5 mm og brukes i tilfelle det ikke er det nok plass eller bein mellom røttene for standardimplantater.

Bone-nivå implantater er typen tofaseimplantater som er helt sunket inn i kjeve og stikket opp for helbredelsestiden. Fordelen ved disse implantatsystemene er at ingen overflate eksisterer over tannkjøttlinjen der bakterier kan holde seg fast og forårsake infeksjoner.

Vev-implantater er enfaseimplantater som ikke er helt nedsenket i beinet men deres skulder henger ut noen få millimeter over tannkjøttnivå som bidrar til dannelse av mykt vev.

For å bestemme det første blir det laget en panoramavirkning. Det tillater tannlegen å se om beinhøyde og bredde er tilstrekkelig for tannimplantater. Som røntgenstråler er bare 2-dimensjonal, for å bestemme dybden av beinet i tillegg en 3 Dimensjonell CT-skanning må utføres. Dette tillater også den nøyaktige planleggingen av størrelse og posisjon av tannimplantater. For å finne ut hva som kan gjøres hvis du ikke har det tilstrekkelig ben for tannimplantater vennligst les her.

I dag brukes i hovedsak tofaseimplantater som består av en implantatskrue og en implantatanslag. Først settes skruen inn i beinet og etter helbredelsestiden, Implantathodet (abutment) brukes som et bindingselement mellom skruen og tannkrona eller bro. Det er endringer i det i tilfelle, for eksempel en flyttbar Solutionis blir gjort som ikke krever det mellomliggende elementet.

Den vanlige saken:

 1. Diagnose (2D panoramisk røntgen, deretter 3D CT-skanning) og metodeplanlegging (krone, bro, All-on-4, All-on-6, proteser, etc.) – ca 2 timer
 1. Forberedelse:

– Utvinning av dårlige tenner (etterpå helbredende tid mulig i maks. 6-8 uker) –

en økt, app. 15-45 minutter per tann

– Sinus Løft eller beinforstørrelse om nødvendig (6 måneder helbredende tid) – en økt,

app. 2 timer

3. Implantatinnsetting – en økt (ca. 30 minutter forberedelse, deretter 15-30 minutter per implantat) (helbredelsestid 3 måneder)

4. Tannarbeid på implantatet (e), avhengig av behandlingstype 3-12 dager, totalt 3-5 økter:

a). Inntrykk (1-3 timer)

b) Rammesonde (30-120 minutter)

c) Rå sonde (30-120 minutter)

d) Tannprobe (30-120 minutter),

e) Overlevering (60-120 minutter)

6. Etterbehandling: minst en gang i året

For enkelte implantattyper hevder produsenten at implantatene kan lastes inn med en gang. Enfaseimplantater er utformet for å være denne måten. Disse er vanligvis systemer der den generelle statiske av implantater og dental arbeid skulle gi nødvendig stabilitet. Meningene om disse varierer, men i mange tilfeller benet Situasjonen tillater ikke noen annen mulighet enn bruken av disse såkalte pin implantater. Ekspertene er mer eller mindre enige om at risikoen kan minimeres når tofaseimplantater brukes.

Midlertidige implantater: Midlertidige miniimplantater plasseres mellom det vanlige tofaseimplantater og har bare funksjonen til å bære et midlertidig dentalarbeid i helbredelsesperioden. Etter helbredelsestiden fjernes disse implantatene som de har oppfylt sin funksjon. Midlertidige implantater kan plasseres og fjernes veldig Lett og kan bære både, flyttbare og faste løsninger

Implantater med navigasjon: Takket være den nyeste teknologien og takket være den digitale revolusjon i tannlegen, er det mulig i dag til

– planlegg implantatets posisjon med en 3D CT-skanning og et inntrykk digitalt,

skriv ut en implantatmal med en 3D-skriver

– Sett inn implantatene i malen og for å sikre en nøyaktig og effektiv

implantasjon,

– Lag en midlertidig bro som også er veldig presis og gir en umiddelbar erstatning av tenner. Også i dette tilfellet er broen først fast midlertidig og da permanent etter seks måneder.

– gjør ikke bare tannarbeidet, men også abutment-elementet individuelt.

Normalt tar helbredelsesprosessen tre måneder. Hvis også en beingraft eller sinus heving (sinusheis) trengte helingsprosessen kan ta opptil seks måneder før implantatene kan plasseres. Hvis en beinforstørrelse måtte utføres, skulle helbredende tid er 9 måneder før implantatene kan settes i kjeften. Etter implantasjon, helbredelsestiden er 3 måneder.

Bone-nivå implantater er typen tofaseimplantater som er helt sunket inn i kjeve og stikket opp for helbredelsestiden. Fordelen ved disse implantatsystemene er at ingen overflate eksisterer over tannkjøttlinjen der bakterier kan holde seg fast og forårsake infeksjoner.

How much does a full set of implant cost at Evergreen Dental?

We currently have an offer on where the implant, abutment and porcelain-fused-to-metal crown costs £850.

Det er flere alternativer for å få implantater til tross for ikke å ha tilstrekkelig ben masse i kjeften. Tannlegen har gjort store fremskritt i rekreasjon av bein, hovedsakelig ved hjelp av bensubstitusjonsmateriale som stimulerer beincellene til å vokse igjen. De Følgende prosedyrer finnes, avhengig av volumet som må byttes ut:

Bone graft: Hvis noen ben mangler for å kunne akseptere et tannimplantat Kunstig bein tilsettes under implantasjon. Dette materialet heter BioOss og bruker renset og renset ku-benmateriale. Dette kan kombineres med pasientens eget ben oppnådd fra baksiden av kjeven. Det er vellykkede studie saker der Utvunnet tenner av pasientene benyttes som bensubstitusjonsmateriale. Ved å gjøre det Utvunnet tann oppløses i en spesiell væske som resulterer i et grøtaktig stoff som kan brukes til beplantning formål. Godkjennelsen av kroppen er 100% som erstatter materiale fra sin egen kropp.

Sinus høyde: Sinus-Lift eller sinus høyde finner sted i overkjeven. Losing Bein i overkjeven er alltid et større problem når gravitasjonen virker mot oss i å fikse bein substitusjonsmateriale. BioOss, i dette tilfellet, er festet med titan membraner og bolter, helbredelsestiden er seks måneder. I omtrent 50% av tilfeller, sinus høyde og implantasjon kan gjøres i en økt.

Bone augmentation: I tilfelle benetapet er så omfattende at det vanlige benet substitusjonsmetoder er ikke tilstrekkelige, det er fortsatt mulighet for et ben transplantasjon. Denne spesielle behandlingen utføres bare av noen få spesialister og er utført på et sykehus. Under denne prosessen blir ben tatt fra hofteområdet og er overført til kjeften. Den helbredende tiden er vanligvis 9 måneder. Evergreen Dental er en av de få klinikkene i Ungarn som tilbyr denne typen behandling i samarbeid med Szeged sykehus.

En tannimplantatbehandling er et kirurgisk inngrep i kjeften. Som med noen form for drift, hygiene er av avgjørende betydning, så en omsorgsfull tannlege vil ikke bare gi du antibiotika og smertestillende midler, men også en spesiell munnvann som bidrar til å unngå trussel om infeksjon og vil kortlegge deg hva du skal se etter etter behandlingen. Som oftest, Overensstemmelsesskjemaet inneholder all viktig informasjon, men røyking, alkohol og forbruk av meieriprodukter bør definitivt unngås etter tannkirurgi.

Ettersom kirurgisk inngrep gjøres i lokalbedøvelse, føler pasienten ikke noe smerte. Etterpå kunne noe ubehag og følsomhet føles det derfor vi alltid gi smertestillende midler. For en enda sikrere og mer effektiv implantasjon, kan du velge Behandlingen skal støttes med en mal. Dette er planlagt digitalt basert på en CT skanne og et inntrykk og blir opprettet med en 3D-skriver. I malen, den Plasseringene av implantatene er forhåndsdefinerte og sikrer absolutt presisjon og minimal invasjon.

Normalt gir implantatene ikke noen bivirkninger i ekstremt sjeldne tilfeller en allergisk reaksjon på titan bemerket. Som vi snakker om en operasjon skjønt, Som alle kirurgiske inngrep, kan det få kortvarige bivirkninger som hovne tannkjøtt og kinn. Hvis du bruker et seriøst tofaset implantatsystem, er suksessraten rundt 99%. I tilfelle en beingraft eller sinushøyde er nødvendig, en ekstrem forskjell i trykk (som å reise på et fly) kan føre til blødning i sinusen i første uke som kan forårsake hematom. Hematom skal forsvinne etter nr senere enn to uker.

Generelt behandles alle pasientene i lokalbedøvelse, slik at ingen smerte bør følges under behandlingen. Selvfølgelig er det engstelige pasienter som ikke foretrekker det sitte i en tannlege stol for denne prosedyren. For disse pasientene tilbyr vi vanligvis Mulighet for å få det gjort under generell bedøvelse (hvis ingen kontraindikasjon foreligger). Dette er en veldig behagelig måte å få denne kirurgiske inngrep gjort som pasienten sover under hele behandlingen.

Implantasjonspasset inneholder viktig informasjon med hensyn til implantatene som pasienten har mottatt. Dette er typen, størrelsen, posisjonen og serienummeret for å verifisere originaliteten. Du bør alltid få et implantatpass som integrert implantater skal vare en levetid, men ikke nødvendigvis tannarbeidet på det og for For eksempel, hvis du trenger en erstatningsbro fast på implantater 20 år senere, vil Tannlegen trenger å vite hvilken type implantat du har for å kunne ordne nødvendige anledninger og komponenter.

Det verste er tapet av tannimplantatet. Suksessraten med tofase implantater er over 99%, men det betyr at et implantat tap vanligvis kan unngås som under diagnose og planleggingsfasen, hvilke faktorer som kan føre til et implantat tap bør identifiseres.

Basalimplantater tilbyr den aller siste muligheten hvis noen ikke har nok bein til Vanlige tofaseimplantater, men vil gjerne ha en permanent løsning. Dette er ofte gitt i tilfelle en helt tannløs situasjon som varer over mange år eller i tilfelle pasient er en stor røyker. Disse implantatene virker annerledes som andre systemer disse er plassert i den hardere, såkalte bi-kortikale delen av beinet og ikke i den myke delen. Den vanskelige delen kan ikke forsvinne så lett. Også disse implantatene er også laget av titan kan settes inn ikke bare vertikalt, men også horisontalt. Du må vite at eksperter ‘ mening er forskjellig mye på basale implantater; mange tannkamre vil ikke vurdere bruk av basale implantater.

De mest moderne prosedyrene i implantasjon er knyttet til den digitale utviklingen i tannbehandling. Det har vært viktige innovasjoner de siste årene og produsenter arbeider for å minimere muligheten for menneskelig svikt så mye som mulig.

Implantasjon med en implantatmal: Først blir det laget en 3D CT-skanning og en inntrykk er tatt. Disse to komponentene tillater simuleringen av kjeften på datamaskin. Kirurgen kan planlegge implantatets nøyaktige posisjon og størrelse. Etter Planleggingen er ferdig malen skrives ut på en 3D-skriver (hovedsakelig av akryl). I malen, de nøyaktige stillingene er forhåndsdefinert, slik at kirurgen bare må bruke mal og sett inn implantatskruene gjennom hullene som kommer til slutt posisjon raskt på en minimal invasiv måte

Navigert implantering: Ett trinn videre er implantasjonen med navigering system. Med denne typen behandling er ikke bare malen for den kirurgiske delen å være digitalt utformet og 3D-trykt, men også hele dentalarbeidet, helt metall- gratis. For ikke å overbelaste de nye implantatene, er tannarbeidet først gjort først fra lett materiale (akryl) og påføres forsiktig i seks måneder. Etter 6 måneder helbredelsesperiode er den fast bestemt. Det som er veldig bra er at alt kan være planlagt unikt. Risikoen er minimal og de endelige resultatene er av meget høy kvalitet, veldig estetisk og kan skapt mye raskere enn konvensjonelt.

Midlertidige implantater: Midlertidige miniimplantater plasseres mellom det vanlige tofaseimplantater og har bare funksjonen til å bære et midlertidig dentalarbeid i helbredelsesperioden. Overflaten deres håndteres annerledes, slik at de ikke integreres med beinet. Etter helbredelsestiden fjernes disse implantatene som de har oppfylte sin funksjon. Midlertidige implantater kan plasseres og fjernes veldig enkelt og kan bære både, flyttbare og faste løsninger.

Konusteknologien er en av de mest avanserte prosedyrene innen tannbehandling. Conus refererer til en kjegle; formen av disse implantatene. Implantatskruen har en trakt form anliggende en kegleform. Anlegget passer perfekt inn i skruen. Etter innsetting, det blir løst med en hex-nøkkel. Trykket tilsvarer en kaldpresseteknikk skaper et vakuum og på denne måten blir implantatskruen og anslaget stabilisert perfekt. Takket være denne teknikken kan alle mikrobevegelser av implantatet være fullt ekskludert. Og det er hovedsakelig disse mikrobevegelsene som forårsaker små spor hvor bakterier kan klatre i og feste til implantatet som forårsaker infeksjon i omgivelsene eller en implantat tap i verste fall. I tilfelle av konusimplantater, er denne risikoen helt eliminert garanterer et langt liv for implantatet.

Flyttbare løsninger:

 1. Locator-proteser 

Laget på 2-4 implantater

Fordeler: lavpris, lav risiko, lett å reparere

2. Bar-støttede proteser

Er laget på 4-6 implantater

Fordeler: veldig stabil, flyttbar bro, veldig behagelig, lett å rengjøre

Permanente løsninger

 1. Sementerte løsninger
 •  Kroner, broer
 •  Fordeler: mer estetisk, lavere pris (standard abutment nødvendig)
 •  Ulemper: vanskelig å fjerne, vanskeligere å rengjøre
 •  Mulig materiale: e.Max full-keramikk, porselen-smeltet-til-metall, Zirconia
 1. Skrueløsninger
 •  Kroner, broer
 •  Fordeler: Lett flyttbar, lett å reparere
 •  Ulemper: Skruer kan være synlige
 •  Bruksområde: All-on-4, All-on-6, Pekkton-ramme med keramikk smeltet til metall eller
 •  Zirconia krone, foret med Pekkton kompositt.

Det avhenger av situasjonen. Spesielt i frontregionen er det hovedsakelig mulig å gjøre implantatene med en gang i bakområdet er det vanligvis ikke. Det er tilrådelig å ha sår helbredet først etter en ekstraksjon. Under helbredelsesprosessen etter ekstraksjoner, Situasjonen endres anatomisk, ikke alltid mulig å flytte den endelige posisjonen til implantatene med en gang. Under en ekstraksjon er det svært viktig å fjerne all rot hviler for å skape et perfekt grunnlag for implantatene. Vanligvis 6-8 uker etter ekstraksjoner, kan implantasjonen foregå på samme sted. Det er også mulig at implantatet passer perfekt inn i gapet hvor tannen er blitt ekstrahert fra, og Direkte fyller det opp og gjør en direkte implantasjon til og med gunstig.

Også i mange tilfeller er det nok plass til å sette inn implantater rett ved siden av sår av den ekstraherte tannen. Også i dette tilfellet er det mulig å gjøre implantasjonen med en gang. Dette er vanligvis tilfellet når større hull eller til og med en helt tannløs status er gitt.

Ring oss eller skriv til oss!

Kundestøtte: Attila Molnár

+47 407 566 11 • [email protected]

Kontakt meg!